Homepage - Fotografi - Häng upp fotografier och konstverk med posterhängare
Häng upp fotografier och konstverk med posterhängare

Häng upp fotografier och konstverk med posterhängare

Fotografi

Är man konstnär eller äger konstverk så kan det vara ett dilemma med hur man ska hänga upp verken på bästa sätt. Det gäller att göra dem rättvisa och se till så att de framhävs på bästa sätt. Med hjälp av posterhängare kan man hänga upp sina konstverk och fotografier snyggt på väggarna.

Pryd väggarna med fotografier

Trots vår digitaliserade värld är det ändå många som vill ha fysiska foton att hänga upp på väggen. Det är trots allt något som bidrar till att göra hemmet mer personligt och hemtrevligt, speciellt om det är bilder på nära och kära. Men hur sätter man upp fotografier på bästa sätt? Det finns många olika sätt att framhäva sina foton beroende på vad man föredrar. Exempelvis kan man:

  • Sätta upp foton med hjälp av smarta posterhängare på väggen. Posterhängare är ett skonsamt sätt att sätta upp både foton, posters och målningar av olika slag. Dessutom är det lätt att byta ut fotot eller målningen på ett enkelt och snabbt sätt.
  • Rama in bilderna för vägg- eller bordsdekoration. Det vanligaste sättet att visa upp foton och andra bilder är genom inramning av olika slag. Att ställa ett inramat fotografi på byrån eller hänga upp det på väggen gör mycket för hemtrivseln, men det är inte lika enkelt att byta ut bilderna som med posterhängare.
  • Sätta upp bilderna med magneter. Det är vanligt att sätta upp bilder på kylskåpet eftersom det är magnetiskt. Därför kan man kopiera den effekten genom att köpa en whiteboard att fästa foton och bilder på. Det finns även magnetisk väggfärg att köpa om man vill gå den vägen istället.
  • Hänga upp bilderna med klädnypor. En del gillar att hänga upp bilder på ett lekfullt sätt. Med hjälp av klädnypor kan man sätta upp bilder hur lätt som helst. Sätt upp ett tygband på valfri plats, exempelvis längs med väggen, att fästa bilderna i.
nullpoint