Homepage - Fotografi - Gör dina fotografier till en del av inredningen
Gör dina fotografier till en del av inredningen

Gör dina fotografier till en del av inredningen

Fotografi

Älskar du att fotografera och vill att alla ska kunna njuta av dina bilder? Varför inte välja ut de finaste och sätta upp dem på väggen? På så sätt kan alla som kommer hem till dig se dina fotografier och få nys om din hobby. Det är också ett perfekt sätt att starta ett samtal om ditt intresse som fotograf. Om du tröttnar på de bilder som du har uppe är det bara att byta ut dem mot några andra. Fokusera gärna på ett rum där alla kan se dem som till exempel köket eller vardagsrummet.

Matcha med ett par snygga tapeter

Om du ska sätta upp dina fotografier på väggen bör du se till att de framhävs så mycket som möjligt. Därför bör du välja tapeter som matchar fotona och ramarna för ett snyggt och enhetligt rum. Du kan hitta en uppsjö av snygga varianter hos nätbutiken Familjetapeter som passar i vilket hem som helst. Beroende på vilka motiv du ska sätta upp kan du välja en klassisk enfärgad tapet eller något fint mönster. Det som är fördelen med Familjetapeter är att du kan beställa hem tre tapetprover för en billig peng. Då kan du lättare välja om du är osäker på vilken form av tapet som passar bäst i din bostad.

Gör en vacker tavelvägg

Tavelvägg har varit på tapeten länge och är ett enkelt sätt att dra uppmärksamhet till flera bilder på samma gång. Skriv gärna ut dina foton i lite olika storlekar så det blir lite mer liv i tavelväggen. Du kan välja om du vill ha enhetliga ramar eller blanda lite olika färger. Du kan ha ett tema på dina bilder beroende på vad du gillar att fotografera. Om du till exempel gillar att fotografera naturen kan du endast ha motiv på skogen eller havet, som ett exempel. Du kan också välja att endast ha svart-vita foton på väggen. Testa dig fram i lugn och ro och se vad som blir bäst. Be gärna någon annan om smakråd och hjälp när du ska sätta upp bilderna då det kan vara svårt att se själv om de hänger bra. På nätet hittar du en massa inspiration till hur du kan hänga din tavelvägg om du själv har brist på idéer.

Ha fotografier i olika rum

Du behöver inte bara ha dina fotografier i ett rum utan fokusera på flera olika. Du kan till exempel ha ett tema i vardagsrummet och ett i sovrummet. När du har tagit en ny vacker bild som du skulle vilja hänga upp är det bara att byta ut något annan av motiven. Om du vill marknadsföra dig själv ytterligare kan du alltid ta bilder på dina upphängda motiv och dela dem på dina sociala medier. Har du tur får många fler upp ögonen för dina fotografier.

nullpoint